Hygieniamääräysten jatkuva noudattaminen ja tuottavuuden tehostaminen

Hygieniamääräysten jatkuva noudattaminen ja tuottavuuden tehostaminen

82 % tuotantopäälliköistä on kokenut tuotannon vähenemistä, kun hygieniamääräyksiä ei ole noudatettu. Elintarviketurvallisuusmääräysten asettamiin haasteisiin vastaamisen lisäksi tuotantopäälliköiden on tuettava tuottavuutta ja toiminnan ympäristöystävällisyyttä. Lue, mitä tuore tuotantopäälliköille suunnattu kyselymme paljasti.*

Suunniteltu elintarvikkeiden tuotantoympäristöihin

Suunniteltu elintarvikkeiden tuotantoympäristöihin

Suuren kapasiteetin Tork-pesupistejärjestelmä varmistaa, että paperikäsipyyhkeitä on aina saatavilla käsien kuivaamiseen. Järjestelmä on kulutuksen- ja vedenkestävä ja suojaa täyttöpakkauksia roiskeilta. Annostelijaa ei siis myöskään tarvitse peittää tai irrottaa siivouksen ajaksi, mikä puolestaan tehostaa toimintaa.

Viitteet

 
* PRS Invivon maaliskuun 2020 ja maaliskuun 2021 välillä suorittama tutkimus. Tutkimus suoritettiin Yhdysvalloissa ja Saksassa siten, että kummallakin markkina-alueella vastaajia oli 100. 
 
** PRS Invivon maaliskuussa 2021 suorittama tutkimus. Tutkimus suoritettiin Yhdysvalloissa ja Saksassa siten, että kummallakin markkina-alueella vastaajia oli 100.